კატეგორიები

წერილის გაგზავნა

lock პაროლის შეხსენება
ჯერ არ ხართ რეგისტრირებული?
უკვე ხართ რეგისტრირებული?
210 C
პარასკევი, 20 ივნისი 2025 23:51

 

ყველანაირი ღვინო მიიღება დუღილის შედეგად, რომელიც რამდენიმე დღე მიმდინარეობს 20-26 გრადუს ტემპერატურაზე. დუღილი ღვინის საფუარით გამოწვეული ბიოქიმიური პროცესია, ამ დროს შაქარი გარდაიქმნება ალკოჰოლად და გამოიყოფა ნახშიროჟანგი სხვა პროდუქტებთან ერთად, წარმოიქმნება ე.წ. ენზიმები.

ალკოჰოლური დუღილი მიმდინარეობს ორ ეტაპად – ძლიერი და წყნარი. დუღილის შემდეგ სუფთა ღვინოს ვიღებთ სხვადასხვანაირი ტექნოლოგიით.